top of page
Dakpan_01.jpg

Een dak met dakpannen is het meest voorkomend type dak in Nederland. Een sterk dak heeft een lange levensduur, maar door veroudering dient het dak mogelijk vervangen te worden. Het vervangen van dakpannen kan vanwege verschillende redenen: dakpannen zijn versleten, lekkages (voor zijn), stormschade, uiterlijk, dak isoleren. Door dakrenovatie geeft u uw dak een nieuwe toekomst.

Tijdens de renovatie zorgen wij ervoor dat we alles vervangen. Denk hierbij aan nieuw folie, nieuwe panlatten en tengels. Bovendien kunnen we direct zorgen voor het isoleren van het dak, zodat deze gelijk klaar is voor een duurzame toekomst.

Pannendaken

Hoe ziet dit proces er globaal uit?

2

SLOOPWERKZAAMHEDEN

3

OPBOUW MET DAK ELEMENTEN EN/OF FOLIE

4

DAKPANNEN, BETON & KERAMISCH

5

GOTEN

6

OVERSTEKKEN

7

DAKRAMEN

1

PLAATSEN STEIGER(S)

IMG_5122_edited_edited.png

Kunststof- en zinkwerk voor dakgoten zijn twee veelgebruikte materialen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn in de wereld van dakafwatering systemen. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende toepassingen en omgevingen.

Met de op maat gemaakte dakgoten van Polytech is een dakgoot snel en eenvoudig te vervangen. De goten worden waterpas aan de constructie geschroefd. Het enige wat daarvoor nodig is, is achterhout van voldoende sterkte.

Traditionele dakgoten zijn van zink. Dat materiaal wordt in de loop der jaren steeds dunner, wat kans geeft op lekkages. Lekkages zijn vaak lange tijd onzichtbaar en tasten ondertussen wel de houten gootbetimmering aan. Een dergelijke dakgoot vervangen door kunststof (indien mogelijk) is een goed alternatief. Kunststof heeft een lange levensduur, gaat niet lekken en is ongevoelig voor vocht.

Dakgoten

bottom of page